Home » Administratie » Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de flăcări, marți seara, în urma unui incendiu care a cuprins un depozit de hrană pentru animale din localitatea Todirești. Intervenția rapidă și bine organizată a făcut ca locuința să fie salvată, deși incendiu cuprinsese deja și o parte din streașina casei.

Intervenție promptă a pompierilor într-o gospodărie din Todirești, acolo unde un incendiu a cuprins un depozit de furaje. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au pus în pericol locuința aflată în preajmă. Proprietarul a cerut ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, prin intermediul numărului de urgență 112.
”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la un depozit de furaje și exista riscul de propagare la nivelul unei locuințe. De altfel, flăcările ajunseseră până la streașina casei, dar au fost lichidate foarte repede. Forțele de intervenție au acționat pe două sectoare, unul pentru protectia locuinței, iar cel de-al doilea, pentru lichidarea incendiului de furaj”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars peste două tone de furaje și aproximativ doi metri liniari din streașina locuinței. De asemenea, s-au degradat aproximativ zece metri pătrați tencuială și o fereastră. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Din fericire, nu au existat victime. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: