Home » Administratie » Deputatul Mihai Botez, desemnat candidat pentru președinția CJ. La Primăria Vaslui, USR merge pe mâna executorului Alin Silitră

Deputatul Mihai Botez, desemnat candidat pentru președinția CJ. La Primăria Vaslui, USR merge pe mâna executorului Alin Silitră

Deputatul USR Mihai Botez a fost desemnat de către colegii săi din organizația județeană de partid candidatul pentru președinția Consiliului Județean (CJ) Vaslui la apropiatele alegeri locale. Totodată, useriștii vor merge pe mâna executorului judecătoresc Alin Silitră ca și propunere de candidat pentru Primăria Vaslui.

Principalele formațiuni politice din județul nostru își stabilesc, pe zi ce trece, candidații pentru principalele funcții de demnitari locali. După PSD și PMP care și-au anunțat în mod oficialii persoanele cu care vor candida la alegerile din vară, a venit rândul celor USR să-și prezinte candidații. Este vorba despre deputatul Mihai Botez, cel care și-a propus să ajungă președintele CJ Vaslui, și executorul judecătoresc Alin Silitră, care are în plan să devină primar al municipiului Vaslui.

Am fost ales de colegii mei candidatul USR la președinția Consiliului Județean Vaslui. Mă simt onorat de mandatul oferit de colegii mei și voi face tot posibilul să mă ridic la înălțimea standardelor pe care deja le-am setat noi ca partid.

De trei ani m-am implicat continuu în județ. În acești trei ani, m-am axat pe două direcții la fel de importante: activitatea de parlamentar, dar și cea de președinte al filialei județene. Implicat în politica la nivel înalt, i-am înțeles mecanismele și le-am testat funcționarea. Am inițiat proiecte de lege și am fost în legătură permanentă cu cetățenii. Ca președinte al filialei județene, împreună cu o echipă determinată, am crescut filiala de la 12 membri la aproape 600 acum. USR se remarcă printr-o democrație internă nemaiîntâlnită în istoria României, iar în acești 3 ani am reușit să creez împreună cu colegii mei o structură organizațională solidă partidului și un adversar redutabil partidelor tradiționale. Nu mă interesează doar lupta cu celelalte partide, ci soluțiile pe care le propun problemelor județului”, a postat pe pagina sa de socializare deputatul Mihai Botez.

Deocamdată, nu se cunoaștele numele celorlalți candidați ai USR la funcțiile de primar ori consilier local sau județeni din Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: