Home » Sanatate » Pasagerul unui tren, preluat în stare gravă de o ambulanță din Stația CFR Vaslui, după ce a suferit o criză de epilepsie

Pasagerul unui tren, preluat în stare gravă de o ambulanță din Stația CFR Vaslui, după ce a suferit o criză de epilepsie

Un bărbat de 64 de ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a suferit o criză de epilepsie în trenul cu care circula spre casă dinspre municipiul Iași. Conductorul trenului este cel care a chemat în ajutor echipajul medical când a constatat că pasagerului din trenul de călători i s-a făcut rău.

Intervenție de urgență a unui echipaj SMURD în gara din Vaslui, după ce unui călător i s-a făcut rău în trenul care venea de la Iași. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din municipiul Focșani, care a suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla într-unul din vagoanele garniturii. Chemat de ceilalți călători aflați în tren, conductorul a sunat la numărul de urgență 112 și a chemat în ajutor un echipaj medical.

Pacientul, care a suferit o criză de epilepsie în tren, a fost coborât de controlorul, ajutat de câțiva călători. În prealabil, șeful trenului a apelat numărul unic pentru situații de urgență 112, solicitând un echipaj de prim ajutor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Bărbatul de 64 de ani a fost transportat cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: