Home / News / O bârlădeancă și-a dat foc la casă, vrând să ardă gunoaiele

O bârlădeancă și-a dat foc la casă, vrând să ardă gunoaiele

Incendiu la o locuință din Bârlad. Pentru că a dat foc unor gunoaie de lângă o magazie lipită de casă, o bârlădeancă era cât pe ce să rămână fără locuință și să se aleagă cu arsuri.

Miercuri seara, la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit într-o gospodărie de pe strada Serg. maj. Ivașcu. La sosirea echipajelor ISU, incendiul se manifesta la o anexă din lemn, lipită de locuință și la una dintre camere. Focul a distrus magazia din lemn, circa 300 kg lemne de foc, mobilă și diverse textile. A fost afectată și o suprafață de 30 de metri pătrați din locuință, o ușă, o fereastră, haine și obiecte de mobilier.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spații deschise. Proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 64 de ani, a igienizat o curte, după care a dat foc gunoaielor în apropierea magaziei din lemn. Din fericire, nu au rezultat victime.”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Echipajele de pompieri au reușit să lichideze repede incendiul și să prevină extinderea lui la casele din jur, evitând astfel urmări mult mai grave. (Mihaela NICULESCU)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

Exclusiv! Dovada clară a originii bârlădene a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, descoperită de două ieșence. Un document incontestabil! (Foto)

de Mihaela NICULESCU În preajma împlinirii a 200 de ...

Mașină de curierat, răsturnată într-o curbă în Dragomirești. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură

O mașină de curierat care venea din Sibiu la ...

Ultima oră! Pompierii bârlădeni, chemați pentru a salva o bătrână

Update: Echipajele sosite la fața locului au amplasat autoscara ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: