Home » Uncategorized » Pericol de explozie în Huși. O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat într-o curbă

Pericol de explozie în Huși. O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat într-o curbă

O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat la ieșirea din Huși, după ce șoferul a intrat cu viteză într-o curbă, fără a ține cont de încărcătura periculoasă pe care o transporta. Șoferul a rămas încarcerat, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a intervenit pentru a preveni producerea unei explozii.

Pericol major de explozie la ieșirea din Huși spre Vama Albița, mai exact în zona Recea, după ce o autocisternă plină cu benzină, care urma să ajungă în Republica Moldova, s-a răsturnat în afara șoselei. În consecință, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, un echipaj CNRN și două ambulanțe de prim ajutor.
”În accidentul rutier, a fost implicată o autocisternă încărcată cu benzină. Șoferul autocisternei, care rămăsese blocat în autovehicul, a fost descarcerat, fiind transportat în stare de conștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Huși”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Imediat ce au ajuns la locul incendiului, pompierii au deconectate bornele de la bateria autocisternei și au asigura celelalte măsuri pentru pervenirea și stingerea incendiilor. O cantitate importantă de benzină s-a scurs din autocisternă. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: