Home » Uncategorized » Sinucidere la Consiliului Județean Vaslui. Directoarea Direcției Juridice și-a pus capăt zilelor în biroul instituției

Sinucidere la Consiliului Județean Vaslui. Directoarea Direcției Juridice și-a pus capăt zilelor în biroul instituției

Directorul Direcției Juridice a Consiliului Județean Vaslui, Manuela Huideș, a fost găsită spânzurată în biroul instituției în cursul după-amiezii de luni. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz.

Sinucidere în Consiliul Județean Vaslui. Șefa Direcției Juridice și-a pus capăt zilelor la locul de muncă, mai exact în biroul său de la etajul IV al Palatului Administrativ din centrul Vasluiului. În vârstă de 50 de ani, Manuela Huideș a fost găsită spânzurată de către colegi după ce s-a încuiat în birou. Salariații au spart ușa pentru a intra în încăperea în care lucra singură. Ulterior, au sunat la numărul de urgență 112, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui constatând decesul. În consecință, a fost sesizată Poliția, care a declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.
”În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Vor fi continuate cercetările pentru a se stabili condițiile în care s-a petrecut incidentul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Manuela Huideș ar fi lăsat un bilet de adio. Conducerea Consiliului Județean Vaslui nu și-a exprimat, deocamdată, un punct de vedere oficial. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: