Home » Administratie » Când se inaugurează terenul acoperit pentru tenis de câmp, în Bârlad?

Când se inaugurează terenul acoperit pentru tenis de câmp, în Bârlad?

În curând, Bârladul va avea teren de tenis acoperit. Balonul presostatic pentru tenis de câmp,  de la Stadionul Municipal, a fost finalizat și urmează a fi inaugurat pe 15 martie.

Lucrările de amenajare a unui spațiu în care să se poată juca tenis și atunci când vremea este nefavorabilă au început acum doi ani, iar peste două săptămâni, visul copiilor dar și al adulților care iubesc tenisul se va împlini. Valoarea lucrărilor de amenajare a terenului acoperit este de peste 350.000 de lei, investiție a Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad.

Copiii vor putea  fi inițiați de antrenori, cu 26 de lei /oră. În cazul adulților, taxa de utilizare va fi de 26 de lei pe oră, dacă aleg să joace până  la ora 17, și 37 de lei / oră, după ora 17. Taxa ajunge la 42 de lei de persoană, dacă este nevoie de folosirea nocturnei.

Terenul acoperit cu balonul presostatic de la Stadionul Municipal va fi mai solicitat în zilele și nopțile reci sau ploioase, dar poate fi folosit și pe timpul anotimpului cald, pentru ca se pot ridica prelatele laterale. Pe lângă terenul acoperit, bârlădenii care practică tenisul de câmp au la dispoziție și cinci terenuri descoperite, din care trei cu zgură și două cu bitum. (Mihaela NICULESCU)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*