Home » Invatamant » Surpriză de 8 Martie pentru profesoarele de la Liceul „Marcel Guguianu” din Zorleni

Surpriză de 8 Martie pentru profesoarele de la Liceul „Marcel Guguianu” din Zorleni

Clipe emoționante, joi, în cancelaria Liceului Tehnologic „Marcel Guguianu” din Zorleni. Elevi ai mai multor clase au pregătit un moment artistic pe care l-au dedicat mamelor și profesoarelor, de Ziua Internațională a Femeii.

Timp de două săptămâni, elevii au făcut repetiții pentru ca dansurile populare să iasă perfect, coregrafia aparținând colegilor lor Nicoleta Istrate (clasa a XI-a A) și Alin Stan (clasa a X-a C).

La intrarea în cancelarie, sărbătoritele au fost întâmpinate de o urare inedită – „La mulți ani, mamă”, fiecare literă fiind de fapt un colac realizat din aluat. Colacii au fost pregătiți de elevi ai claselor de industrie alimentară, îndrumați de profesoara Adriana Buhuși.

Nu a lipsit nici expoziția de felicitări confecționate manual, cu pasiune, de elevele Camelia Munteanu (clasa a IX-a B) și  Estera Ioniță (clasa a XI-a A). În semn de recunoștință și respect, cele două creatoare au oferit fiecărei profesoare a liceului câte o floare lucrată manual, cu gust, din hârtie colorată gofrată.

Concursul de scrisori dedicat Mamei a avut un ecou deosebit printre cadrele didactice, care, dincolo de ideea în sine, au apreciat creativitatea  dar și caligrafia. Activitatea dedicată Zilei Femeii este una din numeroasele activități extrașcolare care sunt organizate la liceul din Zorleni.

„Întotdeauna, elevii din școala noastră au răspuns cu mult entuziasm invitației de a organiza și de a participa la un program artistic închinat Mamei. Oferim elevilor noștri, prin numeroase activități care se desfășoară în liceul nostru, cu ocazia derulării a șase proiecte educaționale, șansa de a participa la activități variate, de a lucra în echipă, de a socializa, de a se cunoaște mai bine. Avem copii talentați și dornici de a participa la toate activitățile extracurriculare organizate în și de școala noastră. Mă bucură faptul că am astfel de elevi implicați în ceea ce fac, care pun mult suflet în realizarea unor activități frumoase, constructive, ce peste ani vor deveni amintiri.”, a menționat prof. Irina Cârnu, de la Liceul Tehnologic „Marcel Guguianu”. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: