Home » Social » Ziua Mamei, sărbătorită la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad

Ziua Mamei, sărbătorită la Complexul de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad

Copiii care beneficiază de serviciile Centrului de Zi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 (CSC 2 ) Bârlad au întâmpinat ziua de 8 Martie cu activități culturale și recreative.

Ieri, copiii au confecționat felicitări colorate, pictate și presărate cu sclipici, după care, au ieșit în curtea Centrului, unde au recitat poezii, au cântat și au interpretat o mică scenetă, toate fiind dedicate celei mai iubite ființe din viața lor – mama.

„Plecând de la zicala că o mamă este acea persoană care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită de nimeni, copiii de la  Centrul de Zi  din cadrul CSC 2 Bârlad au pregătit mai multe momente artistice prin care să celebreze Ziua Internațională a Femeii. Sunt un om norocos fiindcă pot lucra cu asemenea oameni (instructori de educație, terapeut ocupațional, asistent social, psiholog) care, prin pasiune și abnegație, inspiră copiii să se implice în toate activitățile educative și civice de peste an.  Consider că este necesar să avem repere și modele  încă din copilărie, pentru a dobândi o educație sănătoasă, bazată pe principii și valori bine definite, iar aceste activități îi formează pe copii pentru adulții ce vor deveni într-o buna zi.”, a declarat Costel Zara, șeful CSC 2 Bârlad.

Fiecare copil a primit din partea personalului Centrului câte o diplomă cu mesajul „Celei mai bune mame, pentru toată grija ce mi-o poartă zilnic”, diplome pe care copiii să le ofere acasă mamelor lor. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: