Home » Administratie » Din ciclul „Promisiunile deșarte ale lui Boroș”: „apă mai ieftină pentru bârlădeni”!

Din ciclul „Promisiunile deșarte ale lui Boroș”: „apă mai ieftină pentru bârlădeni”!

Promisiune deșartă. În ultimii patru ani, la Bârlad, prețul apei a crescut cu 30%, deși Dumitru Boroș promitea în campania din 2016 că dacă va ajunge primar, va ieftini apa furnizată la robinetele bârlădenilor.

Conducerea Organizației PSD Bârlad îi reamintește primarului Boroș că nici această promisiune importantă, făcută în campania electorală din 2016, nu a fost respectată.

„Primarul Boroș a ieftinit apa scumpind-o. În campania trecută, candidatul Dumitru Boroș a mers din poartă în poartă, promițând oamenilor că va ieftini apa. Nu a reușit în patru ani, deși ar fi putut interveni dacă ar fi vrut cu adevărat să-și respecte promisiunea făcută unui oraș întreg. În 2016, un metru cub de apă costa 3,90 lei. Acum, e 5,22 lei. Un metru cub la canalizare îi costa pe bârlădeni, acum patru ani, 1,95 lei. Acum costă 3,42 lei. Dumitru Boroș consideră că a ieftinit apa scumpind-o. Este metoda Boroș, care ar merita înscrisă la OSIM. Asta nu dovedește altceva, decât că Dumitru Boroș este un avocat pervers, care minte că va face, dar în realitate nu face nimic.”, a declarat Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad.

Social-democratul a mai spus că primarul ar fi putut menține prețul la valoarea din 2016. Dacă, într-adevăr, ar fi fost un primar onest cu electoratul care l-a votat, ar fi putut să subvenționeze prețul apei, adică Primăria să suporte diferența dintre prețul din 2016 și cel majorat în ultimii patru ani de către ANRSC.

„Atunci când promitea bârlădenilor că va ieftini apa la Bârlad, habar nu avea ce spune. În viziunea lui, era foarte simplu, ceea ce dovedește câtă administrație cunoaște. Normal ar fi fost ca după ce a câștigat votul cetățenilor, să se țină de cuvânt.”, a mai spus Adrian Solomon. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*