Home » Social » CJP Vaslui anunță că dosarele de pensie se vor înregistra doar telefonic sau prin e-mail

CJP Vaslui anunță că dosarele de pensie se vor înregistra doar telefonic sau prin e-mail

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus, Casa Națională de Pensii Publice anunță că începând cu data de 18 martie 2020, operațiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie (depunerea dosarelor de pensie) se va realiza telefonic sau pe e-mail. Acest mod de înregistrare a dosarelor va fi pe toată durata stării de urgență urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii.

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus, Casa Națională de Pensii Publice anunță că începând cu data de 18 martie 2020, pe toată durata stării de urgență în situația copiilor urmași care împlinesc vârsta de 16 ani și care nu pot face dovada continuării studiilor din cauza suspendării cursurilor școlare, plata pensiei de urmaș se va face fără a fi necesară acestă dovadă (adeverință), urmând ca adevernița doveditoare să fie prezentată în termen de 30 de zile, de la data expirării stării de urgență.

”Cetățenii care vor să se intereseze de diverse probleme legate de sistemul public de pensii mă pot contacta nonstop pe telefonul de serviciu 0734 118491. De asemenea, pot primi solicitări și pe adresa de e-mail: isabel.bogdan@cnpp.ro. Vom căuta să rezolvăm toate problemele legate de pensii, dar în această perioadă cetățenii trebuie să rămână acasă. Repet, sunt disponibil pentru informații la orice oră din zi și din noapte”, a spus Isabel Bogdan, directorul Casei Județene de Pensii Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

Pensii Naționale
CJP VASLUI
Telefon: 0734118495

Telefon: 0731326081

e-mail: petronela.jalba@cnpp.ro

e-mail: mirela.munteanu@cnpp.ro

e-mail: florentina.pasca@cnpp.ro

e-mail: andreea.pinzaru@cnpp.ro

 

Pensii Naționale
CLP BÂRLAD
Telefon: 0734118490

Telefon: 0731326088

e-mail: geanina.radu@cnpp.ro

e-mail: aura.boza@cnpp.ro

 

Pensii Internaționale Telefon: +40734118492

e-mail: vaslui.pi@cnpp.ro

e-mail: elena.pancu@cnpp.ro

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: