Home » Uncategorized » Misiune grea pentru pompierii vasluieni. Incendiu la locuința unei persoane aflate în izolare la domiciliu

Misiune grea pentru pompierii vasluieni. Incendiu la locuința unei persoane aflate în izolare la domiciliu

Adevărații eroi! Misiune grea pentru pompierii vasluieni. Pe data de 18 martie un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit în comuna Oșesti, sat Buda pentru stingerea unui incendiu la locuința unei persoane pentru care era dispusă izolarea la domiciliu, de către DSP Vaslui.

Proprietarul casei se întorsese la începutul lunii din orașul Bologna- Italia, dintr-o zonă de risc crescut de infectare cu coronavirus. Acesta a fost imediat dispus de către DSP Vaslui în izolare la domiciliu până pe data de 22 martie.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului fiind echipați corespunzător, cu costume de protecție și aparate de respirat cu aer comprimat.

După finalizarea intervenției, în urma analizei situației nou create, împreună cu reprezentanții DSP Vaslui s-a luat decizia de a fi izolați toți cei șase membri ai echipajului într-o locație a inspectoratului, ca măsură de protecție pentru familiile acestora precum și pentru colegii de tură.

Membrii echipajului au fost luați în evidență de către DSP Vaslui, instituție ce va dispune asupra momentului de scoatere din izolare.

About admin

%d blogeri au apreciat: