Home » Uncategorized » Transportul public din Vaslui, redus semnificativ. 57 de curse, suspendate din cauza coronavirus

Transportul public din Vaslui, redus semnificativ. 57 de curse, suspendate din cauza coronavirus

Transurb SA Vaslui a redus semnificativ, începând de miercuri, numărul de curse în municipiul reședință pentru a preveni contaminarea cu virusul COVID-19. În total, nu mai puțin de 57 de curse, de pe opt trasee din oraș, au fost suspendate, deocamdată pe perioadă necunoscută.

Pandemia de coronavirus și apariția primului caz de coronavirus în municipiul Vaslui a determinat autoritățile locale să ia o nouă măsură fără precedent. Astfel, activitatea transportului public de călători a fost redusă semnificativ, scopul fiind acela de a preveni contaminarea cu virusul COVID-19.
”Având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri cu caracter temporar și urgent, de natură a limita riscul contaminării cu noul Coronavirus și, potrivit dispozițiilor Decretului nr.195/2020 privind instituirea Stării de Urgență pe teritoriul României, Consiliul de Administrație al S.C.TRANSURB S.A. Vaslui a aprobat reducerea activității de transport”, se arată într-un comunicat al Primăriei Vaslui.
În zilele lucrătoare, de luni până vineri, s-au redus nu mai puțin de 57 de curse, cele mai multe pe relația Moara Grecilor și Direcția pentru Protecția Copilului, capăt de linie situat în aceeași suburbie. La acestea, se mai adaugă alte 35 de curse în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale. Practic, autoritățile vasluiene au lăsat în circulație în special acele curse cu care este asigurat transportul angajaților la locul de muncă de la societățile comerciale. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: