Home » Administratie » A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa

 

  • A stiut primarul Boroș?
Pentru ca opinia publică bârlădeană sa afle adevărul, iată faptele:

Luni aflăm pe surse că spitalul Beldiman va deveni unitate-suport. Consilierii locali PSD decid sa convoace o ședință a CLM Bârlad cu scopul de a verifica veridicitatea informației și pentru a exprima împotrivirea fermă față de această decizie aberantă.

La ora 15:24, în aceeași zi, depunem în scris la secretariatul Consiliului Local solicitarea.

La 15:55, informat fiind, dl.Boros convoacă la rândul lui ședință, vrând probabil să ascundă propria complicitate în a fi știut de planurile ministerului fără să informeze CLM ori fără să se opună.

În seara aceleiași zile trimite și o hârtie către Ministerul Sănătății.

Toate acțiunile acestea sunt făcute ÎN URMA demersului nostru și în vederea acoperirii propriei sale implicări.

Dacă insă discuțiile purtate intre Primăria Bârlad și Ministerul Sănătății au avut un caracter oficial, și probabil că au avut, atunci responsabilitatea, cel puțin morală, nu poate fi mascată, oricâte stări de urgență ar mai convoca președintele liberal și oricât spațiu cumpărat in vremuri de criză ar mai lua pe la ziarele de casă!

 

Deputat Adrian Solomon

Comunicat de presa   Pentru ca opinia publică bârlădeană sa afle adevărul, iată faptele: Luni aflăm pe surse că spitalul Beldiman va deveni unitate-suport. Consilierii locali PSD decid sa convoace o ședință a CLM Bârlad cu scopul de a verifica veridicitatea informației și pentru a exprima împotrivirea fermă față de această decizie aberantă. La ora 15:24, în aceeași zi, depunem în scris la secretariatul Consiliului Local solicitarea. La 15:55, informat fiind, dl.Boros convoacă la rândul lui ședință, vrând probabil să ascundă propria complicitate în a fi știut de planurile ministerului fără să informeze CLM ori fără…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Net Rex

%d blogeri au apreciat: