Home » Local » Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre cele mai prestigioase firme de profil din lume au fost donate de Crucea Roșie Vaslui celei mai mari unități spitalicești din județ, în dorința de a veni în sprijinul cadrelor medicale și a pacienților în această perioadă de grea încercare generată de coronavirus. Donațiile făcute de Crucea Roșie ar putea continua, reprezentanții asocației fiind în discuție cu o firmă locală producătoare de pateuri și conserve de carne.

Seria donațiilor către Spitalul Județean de Urgență Vaslui continuă. De această dată, sprijinul a venit din partea Crucii Roșii, care a livrat unității medicale câteva tone de apă minerală și suc obținute de la unul dintre cei mai mari producători de profil din lume.
”Posibilitățile noastre de a sprijini comunitatea în acest moment sunt limitate. Chiar și așa, am reușit să donăm, cu sprijinul unei companiei, o cantitate semnificativă de apă minerală și suc. Totodată, facem demersuri la o firmă locală producătoare de pateuri și conserve din carne pentru a obține un nou sprijin pentru Spitalul Județean Vaslui”, ne-a declarat președintele Filialei Județene Vaslui a Crucii Roșii, Valeriu Caragață.
Transportul și livrarea produselor donate Crucea Roșie s-a făcut cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: