Home » Coronavirus » Prințul William vrea să se facă pilot pe ambulanță aeriană pentru a ajuta în lupta contra coronavirusuluitavi.cojocaru

Prințul William vrea să se facă pilot pe ambulanță aeriană pentru a ajuta în lupta contra coronavirusuluitavi.cojocaru

Prințul William, moștenitorul coroanei regale a Marii Britanii, vrea să ia partea la lupta contra pannndemiei de coronavirus.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a petrecut doi ani ca pilot pe un avion care transporta cadre medicale și medicamente, dar a renunțat în 2017. Acum, el vrea să revină pentru a ajuta în această situație de criză majoră, deși îndatoririle legale l-ar putea împiedica să facă asta, a anunțat The Sun.

El le-a spus apropiaților că se gândește să se întoarcă în cockpit-ul avionului și să lupte cu boala din prima linie. În timpul unei vizite la un spital în cursul lunii martie, Prințul William a recunoscut că-i lipsește munca pentru salvarea vieții oamenilor.

Prințul William este unul dintre puținii reprezentanți ai Casei Regale Britanice care muncește încă.

22.000 de infectări și peste 1.400 de decese

Prințul Charles este unul dintre mulții britanici infestați cu virusul COVID-19, Prințul Harry și Meghan Markle au plecat departe.

„Prințul William ia serios în considerare să se întoarcă la rolul de pilot pe avion medical, ca să ajute în lupta cu pandemia.

Știe că toată țara se luptă și vrea să ajute, dar e complicat, pentru că el a renunțat la acest rol pentru a deveni funcționar regal de rang înalt.

Acest rol este și mai important acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, Harry și Meghan s-au îndepărtat de Casa Regală și Andrew a fost exclus de viața publică. Dar William este foarte dornic să facă orice poate pentru a ajuta”, a spus un apropiat al lui William.

Tracy Pidgeon, o angajată a unui spital londonez vizitat recent de Prințul William, a dezvăluit că acesta a întrebat despre cât de ocupați au fost cei care compun corpul medical.

„I-am spus că toată lumea a lucrat foarte mult. A spus că-i lipsește elicopterul medical”, a mai declarat Tracy Pidgeon.

În Marea Britanie s-au înregistratt până ieri peste 22.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, iar peste 1400 de persoane au murit.

About admin

%d blogeri au apreciat: