Home » Coronavirus » Cadre medicale din Codlea infectate cu coronavirus. Primarul a decis să facă un apel la oameni, deși „în mod normal nu aș face asta”Otopeanu Cristian

Cadre medicale din Codlea infectate cu coronavirus. Primarul a decis să facă un apel la oameni, deși „în mod normal nu aș face asta”Otopeanu Cristian

5 angajaţi de la Serviciul Ambulanţă Codlea, din judeţul Braşov, sunt internaţi în spital, doi dintre aceştia fiind confirmaţi cu coronavirus, susţine Digi24.

Pentru ceilalţi trei internaţi se aşteaptă rezultatele la testul pentru coronavirus, în timp ce alţi 5 angajaţi se află în izolare la domiciliu.

Viceprimarul cu atribuții de primar din Codlea, Mihai Câmpeanu, a făcut un apel către toți localnicii care au intrat în contact direct, în ultimele zile, cu personalul Serviciului de Ambulanță Codlea să se autoizoleze de urgență și să urmeze toate procedurile, potrivit realitateadebrasov.net.

”Avem o situație de urgență și pe această cale fac un apel cu toată responsabilitatea către persoanele care au intrat în contact direct în ultimele zile cu personalul Serviciului de Ambulanță Codlea să se autoizoleze de îndată”, a scris Câmpeanu pe Facebook.

Apoi a continuat: „În mod normal nu aș face apel la sprijinul dumneavoastră, însă până când va fi efectuată ancheta epidemiologică, aflată în derulare, există riscul ca foarte multe persoane din jurul dumneavoastră, dintre cei dragi, părinți, copii, să se infecteze”.

„De aceea vă rog pe toți cei care citiți acest mesaj și știți că ați intrat în contact direct cu colegii noștri de la Ambulanța Codlea să vă autoizolați și să ne anunțați de îndată pentru a vă putea oferi ajutor”, a mai explicat oficialul din Codlea.

About admin

%d blogeri au apreciat: