Home » Coronavirus » O femeie de 90 ani din Belgia a murit de coronavirus, după ce a refuzat aparatul respirator: ”Am avut o viață frumoasă, salvați-i pe cei mai tineri”viorel.tudorache

O femeie de 90 ani din Belgia a murit de coronavirus, după ce a refuzat aparatul respirator: ”Am avut o viață frumoasă, salvați-i pe cei mai tineri”viorel.tudorache

O femeie de 90 de ani din Belgia infectată cu coronavirus a murit după ce a refuzat să fie conectată la aparatul de ventilare, spunând medicilor să-l folosească pentru salvarea pacienților mai tineri.

Înainte de a fi internată pentru COVID-19, Suzanne Hoylaerts, din Binkom, lângă Lubbeek (Brabantul Flamand), a fost dusă la medicul de familie pentru că nu mai avea poftă de mâncare și acuza probleme respiratori.

În timp ce era izolată, femeia le-a spus medicilor: ”Nu vreau să folosesc respirația artificială. Salvați pacienții mai tineri. Am avut deja o viață frumoasă”, relatează 7 sur 7 .

Medicii i-au spus fiicei sale, Judith, despre dorința mamei sale. ”Medicii mi-au spus că a refuzat să fie pusă pe un ventilator și le-a cerut să păstreze oxigenul pentru salvarea celor mai tineri. Ea le-a mai spus medicilor că a avut deja o viață frumoasă. Așa a fost mama: întotdeauna gata să îi ajute pe ceilalți ”, a povestit Judith.

Hoylaerts a murit pe 22 martie, iar familia nu este sigură de unde a luat virusul.

About admin

%d blogeri au apreciat: