Home » Coronavirus » “Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au dezvăluit cum au ieșit testele criminaluluiDuca Dan

“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au dezvăluit cum au ieșit testele criminaluluiDuca Dan

O crimă teribilă a atras atenția presei din Italia miercuri. Un bărbat și-a ucis logodnica și a invocat un motiv despre care anchetatorii spun că reprezintă un delir.

„Mi-a transmis Coronavirusul și atunci am ucis-o”. Aceatta este mărturisirea făcută în timpul interogatoriului de Antonio De Pace, bărbatul care ieri și-a strangulat partenera, Lorena Quaranta, în Furci Siculo (Messina), Italia. 

Dar cei care investighează acest caz cred că sunt în fața unui delir. Iar în această dimineață, confirmarea a venit, din tampoanele cu care bărbatul a fost testat: „Sunt negative”, confirmă procurorul din Messina, Maurizio de Lucia.

Femeia de 27 de ani era logodită de trei ani cu Antonio De Pace. În aparență o poveste liniștită, fericită, așa cum reiese din fotografiile publicate de cuplu pe Facebook, scrie La Repubblica.

Un adevărat puzzle pentru cei care cercetează cazul care continuă audierile prietenilor și rudelor victimei. Anchetatorii anchetează și telefoanele mobile ale lui Antonio De Pace și ale Lorenei Quaranta.

Între timp, părinții Lorenei, originari din provincia Agrigento, au ajuns la Messina. După ce a fost opriți de mai multe ori pe parcurs, din cauza restricțiilor de urgență din Italia. Primarul din Favara, Anna Alba, l-a rugat pe arhiepiscop să facă o excepție și să fie oficiată o înmormântare, în ciuda interdicțiilor momentului impuse de autorități: „Chiar dacă numai cu prezența membrilor apropiați ai familiei ”.

foto: La Repubblica

About admin

%d blogeri au apreciat: