Home » Coronavirus » Arctic a donat electrocasnice pentru spitale, în criza coronavirusului. Frigidere, mașini de spălat și alte obiecte esențiale igienei, de 1,4 milioane de leiNiculescu Mihai

Arctic a donat electrocasnice pentru spitale, în criza coronavirusului. Frigidere, mașini de spălat și alte obiecte esențiale igienei, de 1,4 milioane de leiNiculescu Mihai

Arctic a donat electrocasnice pentru spitalele din România și pentru medici, în lupta împotriva coronavirusului. Donația firmei care fabrică la noi aparatură casnică este în valoare de 1,4 milioane de lei și constă în frigidere, mașini de spălat, cuptoare, filtre de cafea și alte obiecte de uz casnic.

Compania Arctic, susținută de grupul Beko a demarat campania de susținere a eforturilor împotriva COVID-19 în mai multe țări din lume.

„Donaţia face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susţine echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea şi controlul răspândirii acestui virus. Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federaţia Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roşie Română şi Asociaţia Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale şi cât mai multor comunităţi”, se arată într-un comunicat al companiei preluat de Agerpres.

Prin distribuirea a peste 1.150 de
electrocasnice Beko – frigidere, maşini de spălat, uscătoare,
cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare – compania
Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale şi servicii de
ambulanţă cu produse necesare personalului medical şi pacienţilor
în lupta cu acest virus.

Aceasta nu este prima donaţie făcută
de companie. Prin colaborarea cu Crucea Roşie Română, compania
Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele
din ţară.

„Credem în solidaritate şi responsabilitate, de aceea, în aceste momente imprevizibile este important să acţionăm imediat şi să ajutăm comunitatea din care facem parte. Aşa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susţinem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic îşi depăşesc limitele în munca pe care o îndeplinesc. Gândurile noastre se îndreaptă către toţi cei care duc această luptă, către personalul medical şi către cei din instituţiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Buyukerk, Chief Executive Officer Arctic.

Sursa foto: Cronica de Găești

About admin

%d blogeri au apreciat: