Home » Coronavirus » Fratele ambasadorului Luca Niculescu, depistat cu coronavirus. Petre este asistent și a ajuns în salon cu bolnavii săiNiculescu Mihai

Fratele ambasadorului Luca Niculescu, depistat cu coronavirus. Petre este asistent și a ajuns în salon cu bolnavii săiNiculescu Mihai

Fratele ambasadorului Luca Niculescu a fost depistat pozitiv la coronavirus și internat chiar în salonul în care avea grijă de bolnavii săi. Petre Niculescu este asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București, iar vestea a fost dată de fratele său, ambasadorul României în Franța.

Europarlamentarul Luca Niculescu a explicat că fratele său s-a infectat cu temutul coronavirus chiar dacă a respectat toate măsurile de protecție și a avut echipamentul necesar. Politicianul a dat vestea pe Facebook, și a primit zeci de mesaje de sprijin de la internauți.

„Am mai scris aici despre fratele meu
cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alături de
colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă
azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19. A avut
echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat
toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum
știm, virusul e foarte contagios” a scris Luca Niculescu.

Ambasadorul României la Paris spune că în situația fratelui său se află și cadrele medicale din Franța.

„Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință : să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «pacienții lui»” a adăugat diplomatul.

About admin

%d blogeri au apreciat: