Home » Coronavirus » Grupul de Comunicare Strategică: 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar București și 75 de pacienți, infectați cu Covid-19, în două săptămâniBudușan Mihai

Grupul de Comunicare Strategică: 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar București și 75 de pacienți, infectați cu Covid-19, în două săptămâniBudușan Mihai

Un număr de 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost confirmaţi cu coronavirus, din 22 martie şi până în prezent. Acum două săptămâni numărul total al îmbolnăvirilor era de doar 27 de oameni.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, luni, că la nivelul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, din data de 22 martie până în prezent, au fost identificate pozitiv la testul pentru noul coronavirus (COVID-19) 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi.

În ultimele 3 zile au fost confirmate pozitiv 2 cadre medicale şi un pacient, conform raportării managerului Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti”, a arătat sursa citată.

Testarea a fost declanşată în 22 martie, la nivelul personalului medical şi al pacienţilor, observându-se o creştere în dinamică a rezultatelor pozitive pentru aceste categorii din SUUB.

Acum două săptămâni erau infectate doar 27 de persoane din întreg spitalul.

Testarea a fost declanșată în 22 martie, la nivelul personalului medical și a pacienților, observându-se o creștere în dinamică a rezultatelor pozitive pentru aceste categorii din SUUB.

De la negativ, la pozitiv

Odată cu creșterea numărului de cazuri pozitive a fost constatată o creștere semnificativă a cazurilor cu rezultat incert, precum și a apariția unor rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus la pacienți și personal medical în cazul cărora rezultatul inițial a fost negativ.

Urmare a solicitării managerului SUUB, care a remarcat prin testare evoluția epidemiologică, DSPMB a demarat o anchetă epidemiologică extinsă.

Pacienții, mutați la alte spitale În urma anchetei s-au convenit măsuri urgente propuse de către spital și avizate de DSPMB cu aplicare imediată, pentru a preveni răspândirea virusului.

About admin

%d blogeri au apreciat: