Home » Coronavirus » Un primar s-a rugat în genunchi în fața instituției pe care o conduce ca locuitorii să scape de coronavirusOtopeanu Cristian

Un primar s-a rugat în genunchi în fața instituției pe care o conduce ca locuitorii să scape de coronavirusOtopeanu Cristian

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, s-a rugat în genunchi la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Aducerea moaştelor la Botoşani este considerată un eveniment istoric de către localnici.

Moaștele Sfintei Parascheva, aduse de la Mitropolia Iași pentru prima dată după anul 1947, au străbătut străzile orașului fără a fi însoțite de credincioși, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, conform Monitorul de Botoşani.

Procesiunea organizată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, a poposit pentru câteva minute şi în faţa primăriei din Botoşani.

Foto: Monitorul de Botoşani

„Am îngenuncheat în semn de venerație în fața platformei pe care se afla racla cu moaștele Sfintei Parascheva. M-am rugat pentru sănătatea botoșănenilor, pentru ca toți locuitorii orașului nostru să fie apărați de temutul coronavirus, care a înfricoșat întreaga omenire”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva în Botoşani a fost catalogată drept un eveniment istoric de foarte mulţi botoşăneni, potrivit sursei citate.

About admin

%d blogeri au apreciat: