Home » Coronavirus » Video| Apel disperat al pacienților infectați cu Covid-19, internați la secția Dermatologie din Suceava: Suntem tratați ca niște geamantane pe peronDudescu Denisa

Video| Apel disperat al pacienților infectați cu Covid-19, internați la secția Dermatologie din Suceava: Suntem tratați ca niște geamantane pe peronDudescu Denisa

Strigăt disperat al pacienților cu Covid-19, internați la la Secția Dermatologie a Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Oamenii sunt revoltați de modul în care sunt tratați de personalul medical și critică dur condițiile unității medicale.

Cei 20 de pacienți s-au revoltat, azi, pe medicii de la
secția de Dematologie a Spitalului Județean din Suceava, oamenii spun că nu
sunt băgați în seamă de cadrele medicale.

”Până vineri primeam pastilele pe geam, acum nu le mai primim deloc. Unele dintre persoanele internate au fost testate după mai bine de 10 zile de internare și au ieșit tot pozitiv, dar li s-a întrerupt tratamentul. E normal așa ceva,” a spus un pacient potrivit monitorulsv.

Oamenii au mai spus că zilele trecute au fost internați doi
pacienți în fază incipientă a bolii, ceea ce a crescut teama că bolnavii
aproape vindecați își vor agrava din noi starea de sănătate.

Pacienții au criticat și faptul că timp de mai multe zile au primit alimentele pe pragul de la intrare, iar câinii au început să o mănânce.

”Dacă nu ne omoară Covidul, ne omoară sistemul”, a fost
concluzia unui alt pacient.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți după amiaza, încă 13 decese asociate infecției cu noul coronavirus, din care patru ale unor suceveni.

About admin

%d blogeri au apreciat: