Home » Administratie » Doi tineri, soț și soție, răniți în urma unui accident petrecut în centrul Bârladului. Femeia este însărcinată

Doi tineri, soț și soție, răniți în urma unui accident petrecut în centrul Bârladului. Femeia este însărcinată

Doi tineri, soț și soție, au ajuns la spital, miercuri seara, în urma unui accident petrecut în zona centrală a municipiului Bârlad, după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un alt autoturism a cărui șofer a pătruns pe sensul opus de mers. Tânăra rănită este însărcinată, fiind transportată, la fel ca și soțul său, la Spitalul de Județean de Urgență Vaslui.

Accident în zona centrală a municipiului Bârlad în care au fost implicate două autoturisme. În fapt, o mașină înmatriculată în București și condusă de un bărbat de 51 de ani, din Iași, care se îndrepta spre casă, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 26 de ani din ”orașul rulmenților”.


În urma coliziunii frontale, conducătorul auto din Bârlad și soția acestuia, o tânără de 20 de ani, au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Femeia era însărcinată, urmând ca medicii să stabilească dacă i-a fost afectată sarcina”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.


Polițiștii bârlădeni au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 51 de ani, din Iași, pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: