Home » Coronavirus » Raed Arafat: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”. Când crede că se vor relaxa măsurile anti-coronavirusOtopeanu Cristian

Raed Arafat: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”. Când crede că se vor relaxa măsurile anti-coronavirusOtopeanu Cristian

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că românii trebuie să înveţe să trăiască cu noul coronavirus, „pentru că el nu va dispărea și nici noi nu putem să rămânem izolați pe viață în casă”.

„Va trebui, la un moment dat, să învățăm să trăim cu acest virus, pentru că el nu va dispărea și nici noi nu putem să rămânem izolați pe viață în casă. E posibil, până iese un vaccin împotriva acestui virus, să învățăm să trăim cu el, dar să respectăm niște reguli în societate ca să limităm răspândirea lui”, a declarat Arafat la Antena 3.

Raed Arafat crede că abia după perioada Paștelui, în funcție de cum evoluează situația în țara noastră, se va decide dacă este cazul să se mai relaxeze măsurile anti-coronavirus.

„Nu suntem încă în situația din țări precum Italia, Franța, SUA. Nu știu dacă vom ajunge în situația asta. Toată lumea vrea să relaxeze măsurile, fiți siguri. Dar, dacă le relaxăm prea devreme, există riscul să explodeze situația și să nu o mai putem controla. Vedem ce decizii luăm după Paște”, a mai spus el.

About admin

%d blogeri au apreciat: