Home » Administratie » Doi frați din Bârlad, reținuți de polițiști după ce au dat spargeri la două mașini și au tâlhărit un elev

Doi frați din Bârlad, reținuți de polițiști după ce au dat spargeri la două mașini și au tâlhărit un elev

Doi frați de 15 și 22 de ani, din Bârlad, au fost reținuți sub acuzațiile de furt calificat, complicitate la furt calificat și tâlhărie după ce au dat două spargeri de autoturisme din care au furat bani, acte, carduri și bunuri. De asemenea, cel mai mic dintre frați a tâlhărit un elev de 17 ani, pe care l-a deposedat de 400 de lei și un telefon mobil.

Locuitorii Bârladului pot fi mai liniștiți de la mijlocul acestei săptămâni, odată cu trimiterea după gratii de către polițiști a doi frați, de 15 și 22 de ani, care spărgeau mașini și tâlhăreau elevi pe stradă. Polițiștii au reușit să pună mâna pe cei doi după ce au spart geamul din partea dreaptă față a unui autoturism ce aparținea unui bârlădean de 57 de ani, parcat pe o stradă din cartierul Munteni. Ei au sustras o borsetă, în care se afla suma de 2400 lei, dar și un portofel, în care se afla atât suma de 300 lei, cât și mai multe acte și carduri. Totodată, anchetatorii au stabilit faptul că cei doi frați sunt autorii unui alt furt din autoturism, comis în dauna unei femei de 45 de ani, din municipiul Bârlad. Din interiorul autoturismului, parcat pe strada Petru Rareș, din municipiul Bârlad, cei doi au sustras un telefon mobil în valoare de 700 lei.


În sarcina minorului de 15 ani s-a reținut și infracțiunea de tâlhărie calificată, comisă la data de 2 martie asupra unui elev de 17 ani, din orașul Murgeni, când, prin constrângere, l-a deposedat de suma de 400 lei și de telefonul mobil. Până în prezent nu a fost recuperat prejudiciului crea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Cei doi frați au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*