Home » Administratie » Ambulanță avariată în Bârlad de o mașină condusă de un șofer băut, care a fuguit de la locul accidentului

Ambulanță avariată în Bârlad de o mașină condusă de un șofer băut, care a fuguit de la locul accidentului

O ambulanță care se la deplasa la o intervenție a fost lovită pe o stradă din municipiul Bârlad de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 57 ani, care ulterior a abandonat autoturismul său și a fugit de la locul accidentului. Bârlădeanul a fost găsit acasă de către polițiști, oamenii legii având surpriza să constate că bărbatul avea o alcoolemie de 1,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Inconștiența unor șoferi nu are limite. Este și cazul unui bârlădean care, deși era mort de beat, s-a urcat la volan și a condus prin ”orașul rulmenților”, fără a se gândi la consecințe. Bărbatul mergea cu mațina pe strada Vărăriei, din direcția Piața Agroalimentară spre Gara C.F.R. Bârlad, când, la un moment dat, a acroșat cu oglinda din partea stângă o ambulanță oprită, provocând avarii la tripla dreapta spate. Ulterior, șoferul și-a continuat deplasarea încă aproximativ 30 de metri, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, după care și-a abandonat mașina.


Polițiștii au identificat în scurt timp, la domiciliu, un bărbat bănuit de implicare în evenimentul rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus pentru recoltarea de probe biologice la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui. În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Polițiștii au întocmit dosar pe numele șoferului pentru conducere sub influența alcoolului, urmând a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: