Home » Administratie » Fumatul dăunează grav libertății. Trei tineri din Bârlad, duși în beciul Poliției pentru furt de bani și țigări

Fumatul dăunează grav libertății. Trei tineri din Bârlad, duși în beciul Poliției pentru furt de bani și țigări

Trei tineri de 17 și 18 ani au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat după ce au dat o spargere la un magazin din municipiul Bârlad, de unde apoi au furat 60 de pachete cu țigări, precum și suma de 600 de lei. Polițiștii de investigații criminale caută acum să vadă ce alte infracțiuni au mai comis cei trei juni bârlădeni.

Fumatul, sau, mai bine zis, furatul, dăunează grav libertății. De acest lucru s-au convins și trei tineri bârlădeni care au încercat să-și asigure stocul de țigări pentru o bună perioadă de timp. Așa că, într-una din nopțile trecute, au decis să dea o spargere la un magazin din Bârlad, de pe strada Nicolae Titulescu, pentru a-și face plinul. După ce au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior de unde au luat 60 de pachete cu țigări, precum și suma de 600 de lei. Ulterior, s-au făcut nevăzuți în noapte, însă polițiștii au reușit să dea de urma lor.


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, toți din municipiul Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Polițiștii continuă cercetările în cazul celor trei tineri pentru a proba întreaga activitate infracțională a acestora. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: