Home » Administratie » Tânăr violent din Băcești, arestat după ce a băgat spaima în familia sa și a concubinei

Tânăr violent din Băcești, arestat după ce a băgat spaima în familia sa și a concubinei

Un tânăr de 21 de ani, din Băcești, a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru violență în familie, lovire sau violențe, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce și-a agresat concubina și o parte din rudele familiei acesteia. Victimele au scăpat de furia bărbatului în urma intervenție polițiștilor, chemați prin numărul de urgență 112.

Violență în familie fără limite comise în localitatea Băcești de un tânăr de doar 21 de ani. Acesta, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la domiciliu, și-a lovit fiica minoră și a distrus mai multe bunuri din locuință. De frica acestuia, concubina sa, o femeie de 20 de ani, a plecat de la domiciliu împreună cu copiii. În continuare, bărbatul a plecat în căutarea acestora, intrând în locuința socrilor săi, deși aceștia nu i-au dat acodul și i-au solicitat în repetate rânduri să părăsească imobilul.


Temându-se pentru starea de sănătate a fiicei și a nepoatelor sale, soacra bărbatului, o femeie de 45 de ani, a plecat în căutarea lor, însă a fost susprinsă de ginere pe drumul public, care a amenințat-o că-i va da foc la casă, lovind-o totodată cu pumnii și picioarele. În apărarea femeii a sărit o altă fiică de-a sa, o tânără de 17 ani, pe care bărbatul a bruscat-o, iar când aceasta a solicitat prin SNUAU 112 ajutorul poliției, i-a smuls telefonul din mână și l-a trântit de pământ, spărgându-l”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat în fața magistraților Judecătoriei Vaslui, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: