Persoanele care au folosit o anumita perioada sisteme de supraveghere video au observat ca exista doua aspecte de care se lovesc constant in incercarea de a mentine o functionare cat mai eficienta – pe de o parte e conservarea capacitatii de stocare a filmarilor, iar pe de alta parte e folosirea corecta a resurselor retelei. Acestea se refera in special la modul in care sunt administrate operatiunile de catre unitatea dvr (digital video recorder) a respectivului sistem de supraveghere (indiferent de numarul de canale sau tipul acestuia). Vom privi in continuare la cateva aspecte prin care aceste doua puncte pot sa fie imbunatatite, prin folosirea dvr-urilor cu 16 canale. In final, decizia unei achizitii de acest tip apartine in totalitate proprietarului. O oferta completa de dvr cu 16 canale gasesti aici.
Pe piata exista azi o gama variata de produse de acest tip, de diferite performante si bugete. Exista astfel variante de dvr foarte economice (chiar si cu 16 canale), cat si modele care sa indeplineasca orice cerinta, chiar si a celor mai pretentiosi utilizatori. De exemplu, exista azi modele care pot sa redea in timp real inregistrarea camerelor conectate la dvr, in acelasi timp in care se si stocheaza filmarile respective, de pe canalele selectate (sau chiar de pe toate canelele). In plus, modalitati convenabile de back-up pot sa fie utilizate, intr-o multime de situatii.
Tocmai pentru a conserva capacitatea de stocare (de care aminteam mai sus), aceste sisteme dvr permit configurarea fiecarui canal in parte – calitatea acestora poate asadar sa difere, in functie de aplicatiile pentru care sunt folosite si nevoile noastre, ca si utilizatori. In plus, sunt implementate cele mai performante standarde de compresie video: H.264.
Majoritatea modelelor de dvr cu 16 canale se mai remarca prin: accesul versatil, prin intermediul internetului si monitorizarea de la distanta – folosindu-se un calculator, un laptop, o tableta sau chiar si un smartphone. Altfel spus, monitorizarea e realizabila de oriunde, oricand (atat timp cat exista o conexiune la internet, de tip wi-fi, LAN sau 3G).
Capacitatea de inregistrare si inmagazinare a filmarilor ce trec prin aceste dvr-uri mai este data si de posibilitatea adaptarii de hard disk-uri de tip SATA, de mare viteza si capacitate (pana la variante de cate 4 Tb).
Conectarea la aceste sisteme se realizeaza prin mufele de tip RS485, USB, telecomanda prin infrarosu, mufa USB 2.0 pentru mouse. Trebuie amintita si implementarea tehnologiei Cloud, in acest segment de produse din zona de securitate si supraveghere video.
Alege acum sa reimprospatezi functionarea sistemului propriu de supraveghere video, ori sa iti configurezi primele solutii de acest tip, pentru noua locuinta achizitionata sau construita, apeland la expertii Ordis.
S.C Ordis S.R.L
Firma paza si securitate.
str. Turda Nr. 15 Sibiu,
551098 Sibiu, RO
Phone: 0269 202 133
CUI: RO17279202
Nr.Reg. J32/294/2005