Reactia generala la o astfel de intrebare este cu siguranta „Da, normal! Tu traiesti intr-o pestera?” Si eu, la randul meu, sunt de acord ca avem nevoie de astfel de suporturi si nu, nu traiesc intr-o pestera. La ce ma refeream e daca sunt intr-adevar necesare, iar pentru a afla raspunsul am facut un mic studiu de caz printre cunoscutii mei. Cu totii si-au cumparat cel putin un suport de prosoape, unii chiar si la reducere, dar oare cat de mult le foloseau?
Prima data cand m-am indoit de propriul meu suport de prosoape a fost cand am realizat ca nu imi mai puneam prosoapele pe acesta. Ce faceam era sa imi iau un prosop din dulap, sa il folosesc la dus si apoi sa il pun in cosul cu rufe murdare. Atunci mi-am dat seama ca, de ceva vreme, suportul meu de prosoape este, practic, neutilizat. Si am stat sa ma gandesc de ce oare.
Stiu ca e o curiozitate foarte ciudata dar voiam din toti rarunchii sa aflu daca si alti oameni fac acelasi lucru. M-am intalnit cu mai multi prieteni si i-am intrebat daca ei isi folosesc suporturile de prosoape. Desigur, au facut niste ochi cand au auzit intrebarea dar apoi le-am explicat de ce intreb. Le-am spus ce am dedus si mare mi-a fost mi-a fost mirarea cand majoritatea au spus ca fac la fel. Unii dintre acestia au spus ca nu folosesc suportul pentru prosoape doar atunci cand stiu ca au invitati.
Concluzia la care am ajuns a fost urmatoarea: toti cei care nu isi mai foloseau suportul de prosoape erau mai tot timpul plecati de acasa, aveau vieti foarte active. Asta inseamna eficienta maxima adica dusuri rapide care includeau si spalat pe dinti si alte activitati de ingrijire personala. Daca faci toate aceste lucruri la dus, prosopul se afla langa tine, il folosesti si il pui la spalat.
Si cu toate acestea, nu imi imaginez sa am o baie fara un suport de prosoape. Chiar ma gandeam sa il schimb pe cel vechi cu unul nou. Am gasit mai multe modele interesante care pot fi puse chiar si langa dus, la reducere de la Diqis.ro.