Home » Coronavirus » Șefia Direcției de Sănătate Publică din Timiș, schimbată pentru a doua oară de la începutul crizei de coronavirusOtilia Cristea

Șefia Direcției de Sănătate Publică din Timiș, schimbată pentru a doua oară de la începutul crizei de coronavirusOtilia Cristea

Județul Timiș a reușit performanța să schimbe doi șefi la Direcția de Sănătate Publică în mai puțin de o lună. Prima directoare a fost schimbată după ce s-a făcut de râs, iar a doua, după ce a lansat câteva atacuri politice. A venit un medic cardiolog, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Medicul Mihaela Valcovici este, de luni, noul director al DSP Timiș. Vine de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde lucrează încă din anul 2005. 

Medicul Mihaela Valcovici. Foto opiniatimisoarei.ro

Dr. Valcovici o înlocuiește pe Mariana Rădulescu, care a fost numită în funcția de director al DSP Timiș în 10 martie, în locul Corneliei Malac, care s-a făcut de râs într-o conferință de presă. 

Mariana Rădulescu nu a stat nici o lună în fruntea DSP Timiș și în tot acest timp a reușit să trimită două comunicate de presă. În ultimul a criticat conducerea Maternității Odobescu din Timișoara, care a decis să instituie carantina în spital după ce cinci asistente au fost diagnosticate cu COVID-19. Rădulescu acuza haos și vorbea despre „rațiuni strict politice” și despre „goana după capital electoral”.

Ordinul de schimbare din funcție a venit luni. Mihaela Valcovici face parte din comisia de sănătate a PNL Timiș și este membru al Societății Române de Cardiologie. 

About admin

%d blogeri au apreciat: