Home » National » Un tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a tâlhărit un surdo-mut într-un tren

Un tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a tâlhărit un surdo-mut într-un tren

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Botoşani, după ce o tâlhărie comisă într-un tren, conform Ageprpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, tânărul a agresat un bărbat surdo-mut care călătorea cu trenul Bucureşti- Botoşani şi i-a sustras acestuia o sumă de bani.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se afla în tren, pe ruta Bucureşti- Botoşani, prin întrebuinţarea de violenţe, i-ar fi sustras unui tânăr de 33 de ani din municipiul Botoşani, suma de 100 de lei. Autorul a fost identificat şi interceptat de către poliţişti, la scurt timp de la oprirea trenului în staţia Botoşani”, a afirmat Nenişcu.

Agresorul urmează să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. El este acuzat de tâlhărie calificată. 

Read More

About Tecuceanu Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Anchetă epidemiologică la spitalul din Botoșani. Un adolescent internat inițial cu fractură, confirmat cu coronavirus

Este anchetă epidemiologică la Spitalul Județean din Botoșani, după ...

În cartierul Poştă din Buzău, carantina a trecut, supărarea pe autorităţi a rămas: “Ne-au băgat în spital ca să sperie lumea”

Cartierul Poştă din Buzău a fost plasat în carantină ...

Guvernul pregăteşte măsurile de relaxare de după 1 iunie. Posibilă decizie privind redeschiderea teraselor şi a restaurantelor şi relansarea turismului

Şedinţa de Guvern va fi miercuri sau joi, a ...