Home » Local » EstNews TV, o alternativă eficientă oferită candidaților pentru a-și prezenta programele electorale

EstNews TV, o alternativă eficientă oferită candidaților pentru a-și prezenta programele electorale

Programele electorale ale candidaților la Primăria Bârlad și cele ale candidaților înscriși în cursa electorală pentru câștigarea postului de președinte al Consiliului Județean sunt puțin sau deloc cunoscute în rândul alegătorilor.

Este concluzia desprinsă în urma sondajelor de opinie efectuate zilele acestea de reporterul EstNews TV. Jumătate din campania electorală pentru alegerile locale a trecut deja și mulți bârlădeni încă nu s-au hotărât cu cine să voteze, alții sunt indeciși tocmai pentru că niciunul dintre candidați nu i-a convins că merită să le acorde votul. Oamenii vor să știe exact cu ce propuneri vin candidații pentru dezvoltarea orașului lor și a Județului Vaslui, în următorii patru ani.

Pentru o mai bună popularizare a programului electoral al fiecărui candidat, EstNews TV invită în studioul de televiziune reprezentanții tuturor partidelor politice înscriși în cursa electorală, cât și pe cei independenți, oferindu-le posibilitatea să-și prezinte în condiții de echidistanță proiectele. Vor putea astfel să se adreseze unui număr mare de alegători, mărindu-și astfel șansele de reușită. Programările emisiunilor se fac la numărul de telefon 0785 803 803 sau la adresa de e-mail office@estnews.ro .

About admin

%d blogeri au apreciat: