Home » Local » (Video) Dansul cuantic, terapie pentru suflet și trup, prin conectare la energia Universului. Interviu cu Ioan Prisecaru, inițiatorul dansului energetic

(Video) Dansul cuantic, terapie pentru suflet și trup, prin conectare la energia Universului. Interviu cu Ioan Prisecaru, inițiatorul dansului energetic

Ioan Prisecaru, inițiatorul dansului energetic sau cuantic, a fost prezent azi la Bârlad, cu ocazia deschiderii Centrului de Dans Energetic „Comori bârlădene”.

Este al 40-lea centru deschis în țară, instructor fiind Roxana Popa, o bârlădeancă inimoasă, care a simțit pe propria piele beneficiile magice ale mișcărilor lente, executate pe muzică de înaltă frecvență.

Dansul energetic este, de fapt, o terapie și un antrenament pentru o viață optimă pe toate planurile. Acesta taie corzile energetice cauzatoare de suferință și vindecă nu doar sufletul ci și corpul uman. Revitalizează, energizează și redă celui care îl practică senzația de mulțumire, fericire și echilibru interior.

„Dansul energetic ne întregește perspectiva nelimitată (<<no limit>>) a Universului, deoarece s-a dovedit atât științific cât și spiritual că noi, oamenii, avem puteri energetice nelimitate. Suntem propria noastră limită, iar prin practica dansului energetic, aceasta capătă noi dimensiuni din ce în ce mai înalte. Practicând dansul energetic cu bucurie, entuziasm și în mod constant, ne ridicăm vibrația, atrăgând în viața noastră oameni, fapte, evenimente, lucruri care ne conduc spre calea împlinirii destinului nostru cel mai înalt, către versiunea noastră cea mai bună spre înfăptuirea Binelui Suprem. Practicând dansul energetic, această terapie miraculoasă, ne așezăm pe calea vindecărilor miraculoase ale sufletului și implicit ale trupului nostru, ne dăm un nou sens în viață, către sănătate, fericire, libertate și împlinire spirituală.”, a declarat Roxana Popa, instructor al Centrului de Dans Energetic „Comori bârlădene. (M.N.)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: