Home » Administratie » A murit singurul general de politie din județul Vaslui! Dumitru Enache a fost înmormântat sâmbătă la prânz 

A murit singurul general de politie din județul Vaslui! Dumitru Enache a fost înmormântat sâmbătă la prânz 

Doliu în poliția vasluiană după ce unul dintre cei mai respectați șefi pe care i-a avut instituția a încetat din viață. În urma unei boli incurabile, generalul Dumitru Enache a murit la vârsta de 72 de ani, veste ce a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care l-au îndrăgit și cunoscut. 

„Dumnezeu să-l odihnească în lumină, liniște și pace pe dl. general, care a fost un mare profesionist la vârful IPJ Vaslui, un adevarăt șef și un OM cu un caracter deosebit! Prea puține cuvinte pentru a reda realitatea! Drum lin către Împărăția Cerului, de-a dreapta Tatălui!

Născut în județul Iași, Dumitru Enache a absolvit şcoala militară în 1968, iar apoi a fost repartizat la Miliţia judeţului Vaslui. Timp de 33 ani şi-a desfăşurat activitatea în județul nostru ca ofiţer la Serviciul Judiciar, şef Birou Judiciar, locţiitor al şefului Miliţiei municipiului Vaslui, şeful Serviciului Pază şi Ordine şi Miliţia Rurală, şeful Miliţiei municipiului Bârlad, şi adjunct al şefului Miliţiei, respectiv Poliţiei Judeţene Vaslui. Această funcție a ocupat-o din 1986 până în 2001, când a ieşit la pensie. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: