Home » National » Opt consilieri prezidențiali, eliberați din funcție

Opt consilieri prezidențiali, eliberați din funcție

Președintele Traian Băsescu a semnat, marți, decretele de eliberare din funcție ale consilierilor prezidențiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Laurențiu Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel Funeriu și ale consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc și Daniel-Andrei Moldoveanu.
Ei sunt eliberați din funcție din 1 februarie.
Conform B1 TV, foștii consilieri se vor înscrie în Partidul Mișcarea Populară.
Surse politice declarau luni pentru Mediafax că mai mulți consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu și Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară.
Informațiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel București urmează să se pronunțe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mișcarea Populară.

Președintele Traian Băsescu a semnat, marți, decretele de eliberare din funcție ale consilierilor prezidențiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Laurențiu Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel Funeriu și ale consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc și Daniel-Andrei Moldoveanu. Ei sunt eliberați din funcție din 1 februarie. Conform B1 TV, foștii consilieri se vor înscrie în Partidul Mișcarea Populară. Surse politice declarau luni pentru Mediafax că mai mulți consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu și Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară. Informațiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Dan Dobrovolschi

One comment

  1. A inceput campania electorala.

%d blogeri au apreciat: