Home » Social » Anunt de ultima ora! "Schumacher va fi scos treptat din coma"

Anunt de ultima ora! "Schumacher va fi scos treptat din coma"

„Schumacher, o noua etapa” – titreaza astazi francezii de la L’equipe, care anunta ca pilotul german, accidentat grav pe 29 decembrie si aflat inca in coma, va fi trezit treptat din coma indusa.
Francezii spun ca acesta va fi supus unui proces de recuperare, trezire lent, dar sigur.
Schumacher se pare ca a reactionat pozitiv primelor teste facute de medici, iar neurochirurgii de la spitalul din Grenoble spun ca aceasta este cea mai buna veste primita in ultima luna.
Michael Schumacher se afla de o luna de zile in coma indusa, perioada in care starea sa a fost caracterizata ca fiind „critica, dar stabila”.
Profesorul Jean-Luc Truelle, fostul sef al departamentului de neurochirugie de la spitalul Foch, a vorbit si el pentru L’equipe, acesta spunand ca normal ar fi ca doctorii sa inceapa acest proces de trezire si restaurare a abilitatilor de comunicare senzoriala cu germanul.
Se implineste o luna de la accidentul de ski in urma caruia Michael Schumacher a intrat in coma, dar starea celui mai titrat pilot din istorie Formula 1 nu s-a schimbat. Previziunile sunt sumbre in privinta lui.
Medicii din spitalul de la Grenoble nu au in plan sa il scoata pe Schumacher saptamana aceasta din coma indusa de teama ca acesta nu va rezista fara aparate. In schimb ii antreneaza membrele corpului pentru ca muschii sai sa nu se atrofieze. Exercitiile fizice sunt obligatorii pentru cei aflati in coma, altfel corpul poate ceda definitiv.
In continuare exista temeri ca Michael Schumacher poate ramane in stare vegetativa pentru tot restul vietii. Asta se va afla in momentul in care medicii vor decide sa il scoata pe campion din coma indusa.
Ieri, presedintele FIA si fostul sau manager de la Ferrari, Jean Todt a revenit la spitalul din Grenoble pentru a fi alaturi de el. Sotia lui Schumacher, Corinna, i-a chemat pe toti prietenii pilotului la spital. Ea vrea sa aiba toti apropiatii la spital in aceste momente extrem de dificile, anunta Autoweek.
Intre timp, sotia lui Schumacher primeste mii de mesaje iar fanii se strang zilnic in fata spitalului din Grenoble.
O victima a razboiului din Iraq a mers pana in Franta ca sa lase o scrisoare sotiei lui Schumacher. Ali Abbas si-a pierdut ambele brate intr-un rapid al trupelor americane si a fost ajutat de Schumacher. „A fost bun cu mine. Acum ma rog pentru el”, a spus Ali, care a lasat la spital o scrisoare pentru Corinna. Ea a primit peste 1000 de scrisori si alte cadouri in aceasta perioada.
„Familia e coplesita de suportul oamenilor din intreaga lume”, a spus purtatoarea de cuvant a familiei pilotului din Formula 1.
Si lumea Marelui Circ e alaturi de Schumacher. Ultima echipa la care a pilotat a scris #keepfightingmichael pe noile masini, iar Ferrari, echipa la care a realizat cele mai mari performante a facut o poza de grup cu mesajul „FORZA MICHAEL”.

"Schumacher, o noua etapa" - titreaza astazi francezii de la L'equipe, care anunta ca pilotul german, accidentat grav pe 29 decembrie si aflat inca in coma, va fi trezit treptat din coma indusa. Francezii spun ca acesta va fi supus unui proces de recuperare, trezire lent, dar sigur. Schumacher se pare ca a reactionat pozitiv primelor teste facute de medici, iar neurochirurgii de la spitalul din Grenoble spun ca aceasta este cea mai buna veste primita in ultima luna. Michael Schumacher se afla de o luna de zile in coma indusa, perioada in care starea sa a fost caracterizata ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi