Home » Justitie » Gigi Becali, anchetat într-un dosar bombă de DIICOT Iași

Gigi Becali, anchetat într-un dosar bombă de DIICOT Iași

Ziarul de Iași dezvăluie că omul de afaceri George Becali este urmărit penal într-un dosar „bombă” al DIICOT Iași. În acesta se fac cercetări pentru infracțiuni de crimă organizată. Patronul echipei Steaua București este considerat lider al unei grupări infracționale specializate în spălare de bani ce ar fi adus statului prejudicii de milioane de euro. Pe numele lui Becali a fost începută urmărirea penală pentru constituire a unui grup infracțional organizat și spălare de bani. El riscă, potrivit Codului Penal în vigoare, până la 15 ani de pușcărie.
Ziarul Curentul deschide luni cu un articolul intitulat „Scrisoarea lui Neacșu de la Bruxelles: Șeful SRI știa, de patru ani, că Sebastian Ghiță vrea să arunce „năvodul” șpăgilor peste UE”. În urmă cu câteva zile, s-a dovedit că „Guccifer” nu a extras din contul de e-mail al directorului SRI, doar „chestiuni academice”. De acolo provine și scrisoarea pe care „Neacșu de la Bruxelles” i-a trimis-o lui George Maior, în urmă cu patru ani, prin intermediul poștei electronice. În urmă cu patru ani, el l-a anunțat pe directorul SRI despre anumite practici dubioase puse la cale de compania Teamnet, una și aceeași cu firma care a livrat autorităților, pe bani grei, aplicațiile informatice care s-au dovedit incapabile să identifice locul în care se afla avionul medical prăbușit în munți Apuseni.
Jurnaliștii de la Adevărul scriu povestea gravidelor care au înfruntat nămeții. „Două femei din județul Călărași au născut, sâmbătă noapte, la Maternitatea din Slobozia, după ce au fost scoase din nămeți cu ajutorul echipajelor de salvare. Alte zeci de gravide din zonele afectate de viscol au fost transportate în weekend la spital”.
Ziarul Evenimentul zilei amintește că favoritul PNL pentru funcția de secretar de stat, Mihai Szeplekan, a fost implicat într-un dosar de proxenetism. „Numele politicianului Mihai Szeplekan (31 de ani) a fost pomenit, în 2010, într-un dosar de proxenetism, alături de al fostului deputat PDL de Cluj, Petru Călian. La vremea repsectivă, Szeplekan – pe care PNL îl vrea secretar de stat la Interne, în locul lui Constantin Chiper, demis în urma accidentului aviatic din Apuseni – a fost acuzat de angajatele unui bordel clandestin că făcea rost de „fetițe” pentru politicieni. El s-a apărat susținând că nu putea avea relații sexuale cu „fetițele” de la „Nana Club”, deoarece era proaspăt operat și îi lipsea un testicol”.
Gandul.info relatează că ateiștii și agnosticii din România sunt supărați pe Facebook, după ce rețeaua de socializare online a suspendat trei pagini ale acestora. Este vorba de paginile Dumnezeu, Iisus Hristos și grupul Atei & Agnostici Români. Utilizatorii și-au arătat nemulțumirea pe Reddit. Pagina Dumnezeu a reapărut deja sub un nou nume – Dumnezeu’. „Facebook crede că-l poate șterge pe Dumnezeu pentru o poză raportată. Nu ne dăm bătuți așa ușor. Echipa de Admini Dumnezeu vă multumește pentru suport!”, se arată la descrierea acesteia.

Ziarul de Iași dezvăluie că omul de afaceri George Becali este urmărit penal într-un dosar "bombă" al DIICOT Iași. În acesta se fac cercetări pentru infracțiuni de crimă organizată. Patronul echipei Steaua București este considerat lider al unei grupări infracționale specializate în spălare de bani ce ar fi adus statului prejudicii de milioane de euro. Pe numele lui Becali a fost începută urmărirea penală pentru constituire a unui grup infracțional organizat și spălare de bani. El riscă, potrivit Codului Penal în vigoare, până la 15 ani de pușcărie. Ziarul Curentul deschide luni cu un articolul intitulat "Scrisoarea lui Neacșu de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi