Home » Administratie » Primăria face treabă bună: Modernizarea Vasluiului continuă

Primăria face treabă bună: Modernizarea Vasluiului continuă

Lucrările începute anii trecuți de Primăria Vaslui vor continua în 2014: asfaltarea, reabilitarea centrului civic, schimbarea rețelei de apă etc.
Lucrările începute anii trecuți în municipiul Vaslui vor continua și în 2014, unele fiind amănunțit stabilite în planul de investiții pe anul acesta. Asfaltarea și pavarea străzilor principale, finalizarea lucrărilor de modernizare a centrului civic, înlocuirea rețelei de apă, decolmantarea albiei râului Delea, extinderea rețelei de electrificare sunt investițiile avute prioritar în vedere. “Nu am reușit în plan investițional să demarăm proiectul reabilitării rețelei de alimentare cu apă pentru că nu a depins în totalitate de mine. El va fi repornit în 2014. Sunt și obiective în licitație, sunt obiective care vor porni în trimestrul întâi”, a declarat primarul Vasile Pavăl.
Dacă, anul trecut, lucrările de reabilitare s-au derulat cu precădere în zona centrală, 2014 va fi anul suburbiilor. Extinderea sistemului de alimentare cu apă, a rețelelor electrice și a celor de distribuție a gazului metan vor fi noile priorități.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: