Home » Social » Și-a alungat soția și a dat foc casei: Nebun de legat!

Și-a alungat soția și a dat foc casei: Nebun de legat!

Un incendiu provocat intenționat la o locuință din satul Portari și stins de localnici a reizbucnit după câteva ore, distrugând întreaga casă.

Un bărbat de 27 de ani, din satul Portari, comuna Zăpodeni, și-a lăsat familia pe drumuri după ce și-a incendiat locuința. Miercuri, în jurul orei 22, o femeie de 26 de ani a sunat la 112, anunțând disperată că a fost bătută de concubinul ei și alungată de acasă împreună cu bebelușul de opt luni. Până la sosirea Poliției, agresorul, Ilie Papuc, furios că femeia fugise, a strâns toate hainele în mijlocul unei camere și, cu ajutorul unui injector și al unei butelii, le-a dat foc. Imediat, s-a dus să anunțe isprava fratelui său și părinților, care locuiau… în același imobil. În momentul în care au venit polițiștii, membrii familiei și vecinii reușiseră să stingă flăcările. Când au încercat să-l interogheze, Ilie Papuc a devenit agresiv, motiv pentru care polițiștii au dispus transportarea acestuia la Psihiatrie.

“Femeia a declarat că a fost lovită și, de frică, a fugit de acasă cu tot cu copil. În prezent, se află internată la un centru maternal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului”, a declarat Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
La aproximativ cinci ore de la primul apel la 112, o altă solicitare a fost făcută de la aceeași familie. După plecarea oamenilor legii, focul reizbucnise, extinzându-se la două camere și acoperiș. În ciuda intervenției pompierilor, casa a fost distrusă în proporție de 70% și a devenit inutilizabilă. Cel mai probabil, incendiul provocat inițial de Ilie Papuc nu a fost complet lichidat, focul propagându-se din nou pe sub grinzi.
Pe numele lui Papuc, polițiștii au deschis două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere, respectiv loviri și alte violențe.

Simona Voicu

Un incendiu provocat intenționat la o locuință din satul Portari și stins de localnici a reizbucnit după câteva ore, distrugând întreaga casă. Un bărbat de 27 de ani, din satul Portari, comuna Zăpodeni, și-a lăsat familia pe drumuri după ce și-a incendiat locuința. Miercuri, în jurul orei 22, o femeie de 26 de ani a sunat la 112, anunțând disperată că a fost bătută de concubinul ei și alungată de acasă împreună cu bebelușul de opt luni. Până la sosirea Poliției, agresorul, Ilie Papuc, furios că femeia fugise, a strâns toate hainele în mijlocul unei camere și, cu ajutorul unui…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...