Home » Justitie » La 25 de ani, a comis al treilea viol: Gerontofilul din Dumești

La 25 de ani, a comis al treilea viol: Gerontofilul din Dumești

Un individ din satul Dumeștii Vechi, comuna Dumești, a fost arestat ieri, după ce a violat și bătut cu sălbăticie o bătrână de 76 de ani. Victima a fost internată la spital cu fracturi la picioare și multiple traumatisme. Polițiștii l-au ridicat pe agresor direct din patul bătrânei, unde adormise după comiterea faptei.
Noaptea trecută, o bătrână de 76 de ani, din comuna Dumești, a trăit clipe de groază când un individ ieșit de câteva luni din pușcărie a dat buzna peste ea în casă. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 22, agresorul, Marius Nechifor (25 de ani) a pătruns în locuința femeii și, folosind forța, a obligat-o să întrețină relații sexuale. Când bătrâna a încercat să fugă din casă, individul a început să o lovească.
“După ce a obligat-o să întrețină relații sexuale, suspectul a adormit în patul victimei. Cu dificultate, bătrâna a reușit să ajungă la locuința unor vecini, de unde s-a sunat la 112”, a declarat Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Negrești, care l-au săltat pe violator direct din patul victimei. Bătrâna a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență, unde a fost diagnosticată cu fracturi la picioare și multiple traumatisme. Conform primelor concluzii medico-legale, victima va avea nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri.
Nechita a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat la Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Agresorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind eliberat din penitenciar în urmă cu jumătate de an. Deși are doar 25 de ani, el mai are două violuri la activ, victime fiind două bătrâne.

Simona Voicu

Un individ din satul Dumeștii Vechi, comuna Dumești, a fost arestat ieri, după ce a violat și bătut cu sălbăticie o bătrână de 76 de ani. Victima a fost internată la spital cu fracturi la picioare și multiple traumatisme. Polițiștii l-au ridicat pe agresor direct din patul bătrânei, unde adormise după comiterea faptei. Noaptea trecută, o bătrână de 76 de ani, din comuna Dumești, a trăit clipe de groază când un individ ieșit de câteva luni din pușcărie a dat buzna peste ea în casă. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 22, agresorul, Marius Nechifor (25 de ani) a pătruns în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: