Home » National » Carmen Brumă, PICTORIAL SEXY, în aproape 8 luni de sarcină. Ăsta, DA, CADOU pentru tăticul Mircea Badea

Carmen Brumă, PICTORIAL SEXY, în aproape 8 luni de sarcină. Ăsta, DA, CADOU pentru tăticul Mircea Badea

carmen-bruma-sexyVedetele care urmează să devină mămici sunt preferatele revistelor glossy care le curtează pentru a fi protagonistele unor pictoriale care să ilustreze frumusețea maternității. Însărcinată în 7 luni de sarcină, Carmne Brumă a acceptat, la rândul ei, o astfel de provocare.

Vedeta a căriei burtică este în continuare destul de discretă, a pozat pentru numărul din martie al revistei Unica. Sesiunea foto a fost realizată într-o cameră de hotel și, deși este o graviduță foarte sexy, a ales să nu se dezgolească prea mult. Pentru acest pictorial, Carmen Brumă a purtat un o bustieră și un pantalon scurt din jerse gri, lenjerie intimă din dantelă fină și satin și o rochiță lejeră din jerse. Vedeta și-a jucat foarte bine propriul rol, acela de viitoare tânără mămică, iar imaginile postate de aceasta pe pagina ei de Facebook arată cât de emoționată este.

Mamă de băiat

Carmen Brumă și Mircea Badea vor deveni părinții unui băiat, iar prezentatoarea spune că a simțit asta de la bun început. „Am știut din prima clipă că sunt însărcinată cu băiat. Nu ne-am gândit la nume, îi zicem Vasilică 2014, dar nu ăsta va fi numele „, a spus vedeta de televiziune la „Teo Show”. Ea a dezvăluit și faptul că  partenerul ei de viață, Mircea Badea, nu va asista la momentul nașterii. „Nu va dori să vină cu mine. Exclus, e un moment în care o femeie are nevoe de intimitate. Aș avea un stres în plus”, a declarat ea.

Sursa: libertatea.ro

Vedetele care urmează să devină mămici sunt preferatele revistelor glossy care le curtează pentru a fi protagonistele unor pictoriale care să ilustreze frumusețea maternității. Însărcinată în 7 luni de sarcină, Carmne Brumă a acceptat, la rândul ei, o astfel de provocare. Vedeta a căriei burtică este în continuare destul de discretă, a pozat pentru numărul din martie al revistei Unica. Sesiunea foto a fost realizată într-o cameră de hotel și, deși este o graviduță foarte sexy, a ales să nu se dezgolească prea mult. Pentru acest pictorial, Carmen Brumă a purtat un o bustieră și un pantalon scurt din jerse…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: