Home » Sport » O singură opțiune: victoria!

O singură opțiune: victoria!

Liviu Ciobotariu speră ca fotbaliștii Vasluiului să fi învățat din experiența nefericită trăită cu FC Botoșani, pe teren propriu, și să nu mai repete un asemenea episod și cu FC Brașov. Tehnicianul galben-verzilor susține că echipa s-a pregătit foarte bine în ultima săptămână și este capabilă să câștige meciul, pentru a rămâne în lupta pentru un loc de cupă europeană.

“Va fi un joc destul de greu, pentru că întâlnim o ehcipă care se află în zona fierbinte. Pentru ei orice joc pierdut înseamnă un pas în liga a doua. Am mai trăit o astfel de experiență, cu FC Botoșani. Trebuie să fim concentrați pe ceea ce avem de făcut. Avem deja experiența neplăcută cu Botoșani și nu vrem să mai repetăm acest lucru. Și la Timișoara a fost cam același lucru. Tot pentru evitarea retrogradării se luptă. Jucând acasă, ne dorim foarte mult să câștigăm trei puncte. Toate meciurile sunt grele. Brașov e o echipă care are jucători cu experiență. Mă refer la Buga, la Ionescu, Andrei Cristea, Machado, jucători cu o anumită experiență. Ne-am pregătit foarte bine și vrem cele trei puncte, pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Ciobotariu.

În acest an, FC Vaslui a acumulat zece puncte din 15 posibile, având trei victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere, golaveraj 4-1. (Cristi LAPA)

Liviu Ciobotariu speră ca fotbaliștii Vasluiului să fi învățat din experiența nefericită trăită cu FC Botoșani, pe teren propriu, și să nu mai repete un asemenea episod și cu FC Brașov. Tehnicianul galben-verzilor susține că echipa s-a pregătit foarte bine în ultima săptămână și este capabilă să câștige meciul, pentru a rămâne în lupta pentru un loc de cupă europeană. “Va fi un joc destul de greu, pentru că întâlnim o ehcipă care se află în zona fierbinte. Pentru ei orice joc pierdut înseamnă un pas în liga a doua. Am mai trăit o astfel de experiență, cu FC Botoșani.…

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: