Home » Business » Oferte de turism: unde puteti merge de Paste (P)

Oferte de turism: unde puteti merge de Paste (P)

Tot mai multe persoane incearca sa scape de agitatia sarbatorilor Pascale si se refugiaza in ospitalitatea altor tari (de fapt a unor hoteluri), care fac totul pentru tine, doar sa te simti bine si sa te bucuri de sarbatori intr-un alt fel, intr-un mod special si cu totul relaxant pentru tine. Daca incerci asta pentru prima data, te vei simti confuza si nu vei sti de ce ai atat de multa energie cu care nu vei stii ce sa faci. Este acolo si un sentiment de vina care te va pandi cand vei constientiza ca toti ceilalti se spetesc sa pregateasca cele mai bune preparate si sa realizeze cele mai frumoase decoratiuni. Daca ai mai evadat si alta data din stresul provocat de pregatirile pe care toata lumea le face pentru Paste, atunci vei sti ca nu trebuie sa te impotrivesti, ci trebuie doar sa te relaxezi si sa ii lasi pe altii sa aiba grija de tine.

Pentru a profita cat mai bine de aceasta vacanta pe care o meriti din plin, am adunat aici oferte de turism si destinatii care te vor face sa te mai gandesti odata daca esti sigur(a) ca vrei sa ramai acasa de sarbatori. Iata-le:
1. Daca vrei sa te bucuri de sarbatorile pascale in centrul crestinatatii, o vacanta la Roma este exact ceea ce ai nevoie. Avand in vedere faptul ca anul acesta Pastele catolic si cel ortodox au data comuna, asta inseamna ca toate tarile crestine vor fi in sarbatoare. Asa ca, indiferent de ce latura a crestinismului esti, te vei bucura impreuna cu toti italienii la Roma. Este un circuit gandit in asa fel incat sa va bucurati de toate obiectivele Romei si ale Vaticanului.
2. Tot mai multi romani, in special din sud, obisnuiesc sa calatoreasca in Bulgaria pe perioada Pastelor. Avand in vedere faptul ca se pot organiza sederi de minim 2 nopti, puteti alege chiar voi ziua de plecare si cea de intoarcere, intre 18 si 21 aprilie. Sunt tarife foarte avantajoase care includ servicii de masa All Inclusive, dar si pranz festiv de Paste, lucru care este mai mult decat placut, la preturi foarte convenabile. Daca stai sa calculezi toate cheltuielile pe care le ai de Paste acasa, realizati ca va costa mai putin sa iti duci toata familia in vacanta si sa scapi si de stres. (Pentru copiii sub 9 ani totul este gratuit.) Acesta poate sa fie, totodata, si cadoul tau pentru membrii familiei, dar si pentru tine.
3. Mai este si varianta vacantelor exotice, unde, in aprilie este cel mai bine sa calatoresti, pentru ca nu ai parte de calduri caniculare, ci de clima numai buna de plaja si baie. Asa poti sa alegi intre Republica Dominicana, Mexic, Insula Capului Verde, Maldive sau Dubai. Oricare dintre acestea ai alege-o este perfecta pentru o relaxare adevarata. Iar hotelurile nu vor uita ca se sarbatoresc Pastele si va vor face sa simtiti ca este sarbatoare in toata lumea.
Toate aceste oferte de turism le gasiti la agentia Ideal Tour, unde tarifele sunt dintre cele mai bune. Bucurati-va cu adevarat de sarbatorile Pascale.

IdealTour
agentie de turism
B-dul Unirii nr. 3, ap 22 Baia Mare,430242 Maramures, RO
Telefon: 0262 211 545

Tot mai multe persoane incearca sa scape de agitatia sarbatorilor Pascale si se refugiaza in ospitalitatea altor tari (de fapt a unor hoteluri), care fac totul pentru tine, doar sa te simti bine si sa te bucuri de sarbatori intr-un alt fel, intr-un mod special si cu totul relaxant pentru tine. Daca incerci asta pentru prima data, te vei simti confuza si nu vei sti de ce ai atat de multa energie cu care nu vei stii ce sa faci. Este acolo si un sentiment de vina care te va pandi cand vei constientiza ca toti ceilalti se spetesc sa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: