Home » Business » Participa la concursul organizat de magazinul de corpuri de iluminat Univesul Luminii

Participa la concursul organizat de magazinul de corpuri de iluminat Univesul Luminii

Nu va intalniti foarte des cu ocazia de a participa la concursuri foarte simple. Cele mai multe sunt complicate si va cer o multime de lucruri inainte de a va califica in cursa finala pentru premiu. Aveti ocazia sa castigati corpuri de iluminat intr-un mod foarte simplu si la indemana tuturor. Magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii organizeaza un concurs fantastic in care pune la bataie un corp de iluminat la alegere, din gama Sassari pe care o vezi in imaginea de mai sus. Acestea sunt doar 6 dintre cele 8 corpuri de iluminat pe care poti sa le castigi, toate din aceeasi gama, adica pe aceeasi tema de design. Avantajul este ca poti alege produsul pe care il castigi. Cum? Afla in randurile urmatoare.

Fie ca ai nevoie de un candelabru, mai mic sau mai mare, cu 2, 3 sau 5 brate, de o aplica de perete, o plafoniera, o veioza sau o lustra, oricare dintre acestea le poti castiga acum la concursul organizat de Universul Luminii. Sunt corpuri de iluminat cu preturi de peste 700 de lei, pe care oricine si le-ar dori, si pe care tu poti sa le castigi. Totul este foarte simplu, ca toata lumea sa aiba acces la acest concurs, pentru ca totul se desfasoara in pagina de Facebook a magazinului Universul Luminii. Iar toata lumea are un cont de Facebook in zilele noastre. In fine, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii specificati in postarea concursului, care sunt foarte simpli:
– Sa fii fan al paginii Universul Luminii – https://www.facebook.com/universulluminii.ro
– Sa distribui (sa dai share) mai departe postarea concursului
– Sa scrii intr-un comentariu la postare care este produsul din gama Sassari pe care iti doresti sa il castigi

Nu cred ca exista ceva mai simplu decat asta. Insa pentru a scrie un comentariu, trebuie, mai intai, sa intri in site-ul magazinului pentru a vedea toate produsele Globo Sassari. Compania Globo este unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel international. Pe langa faptul ca au corpuri de iluminat cu design superb, asta denota faptul ca acestea sunt de o calitate superioara.
Concursul a inceput din data de 1 martie si va fi activ pana in data de 30 martie, urmand ca pe 31 martie sa se faca tragerea la sorti si sa fie anuntat castigatorul. Asa ca grabeste-te sa te inscrii cat mai repede, inainte de a se termina! Daca doresti sa afli mai multe lucruri despre concurs, gasesti informatii de orice fel pe site-ul UniversulLuminii.ro sau in pagina de Facebook a magazinului, mentionata mai sus.

Universul Luminii
Magazin corpuri de iluminat
Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania
Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023

Nu va intalniti foarte des cu ocazia de a participa la concursuri foarte simple. Cele mai multe sunt complicate si va cer o multime de lucruri inainte de a va califica in cursa finala pentru premiu. Aveti ocazia sa castigati corpuri de iluminat intr-un mod foarte simplu si la indemana tuturor. Magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii organizeaza un concurs fantastic in care pune la bataie un corp de iluminat la alegere, din gama Sassari pe care o vezi in imaginea de mai sus. Acestea sunt doar 6 dintre cele 8 corpuri de iluminat pe care poti sa le castigi, toate…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
%d blogeri au apreciat: