Home » Sport » “Arătăm din ce în ce mai bine”

“Arătăm din ce în ce mai bine”

Liviu Antal vrea continuitate în rezultate și speră ca FC Vaslui să câștige și meciul cu FC Brașov.

Liviu Antal susține că FC Vaslui are un alt tonus după victoria cu scorul de 2-0 în fața echipei Poli Timișoara. Mijlocașul vasluienilor își dorește ca meciul bun făcut în Banat să se repete și cu FC Brașov. El este conștient că are în față un adversar care își va vinde scump pielea pe “Municipal”, însă mizează pe forma excelentă pe care o arată Vasluiul în această perioadă.

“Va fi foarte greu, cred că mult mai dificil față de meciul cu Timișoara. Brașovenii au o situație delicată și vor veni să se lupte pentru orice punct. Important e să ne facem jocul, iar la final să fim mulțumiți de rezultat. Brașov e o echipă unită, fără individualități. E o echipă bună a campionatului, nu-și merită locul actual. Vaslui trece printr-o perioadă foarte bună, echipa arată din ce în ce mai bine datorită antrenorului, care ne motivează destul de bine”, a spus Antal.

El a promis fanilor că va sparge gheața și va marca din nou pentru FC Vaslui: “Atât timp cât câștigă echipa, e bine, chiar dacă nu marchez. Dar îmi doresc să marchez și va veni iar vremea”.

Liviu Antal este golgheterul Ligii I, cu 11 goluri marcate.

Liviu Antal vrea continuitate în rezultate și speră ca FC Vaslui să câștige și meciul cu FC Brașov. Liviu Antal susține că FC Vaslui are un alt tonus după victoria cu scorul de 2-0 în fața echipei Poli Timișoara. Mijlocașul vasluienilor își dorește ca meciul bun făcut în Banat să se repete și cu FC Brașov. El este conștient că are în față un adversar care își va vinde scump pielea pe “Municipal”, însă mizează pe forma excelentă pe care o arată Vasluiul în această perioadă. “Va fi foarte greu, cred că mult mai dificil față de meciul cu Timișoara.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: