Home » Sport » Fără surprize

Fără surprize

Etapa de sâmbătă din campionatul județean de fotbal a fost fără suprize, favoritele impunându-se în jocurile programate pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”.

Ultima etapă din campionatul județean de minifotbal a fost una liniștită. In liga I a surprins remiza obținută de Salvatorii în fața Spartanilor. In rest, favoritele s-au impus fără probleme. La Liga a doua în această etapă s-a remarcat PNV, care a câștigat cu scorul de 5-1, urcând, în premieră, pe locul trei în clasament. Partida cu cele mai multe goluri a fost tot în liga secundă, liderul Beavers impunându-se cu scorul de 8-2 în fața echipei Atletic.

Rezultate Liga I: Red Star-Zimbru 0-2; Spartanii-Salvatorii 1-1; Inter Traian-Voltaj 0-8; Victoria Unistil-Simba 4-2. Clasament: 1.Victoria; 2.Voltaj; 3.Salvatorii. Liga a II-a: Avântul Pungești-Smaratex Boys 0-3; No Name-Racova Pușcași 4-0; Olympus-PNV 1-5; Beavers-Atletic 8-2. Clasament: 1.Beavers; 2.No Name; 3.PNV.

Etapa de sâmbătă din campionatul județean de fotbal a fost fără suprize, favoritele impunându-se în jocurile programate pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”. Ultima etapă din campionatul județean de minifotbal a fost una liniștită. In liga I a surprins remiza obținută de Salvatorii în fața Spartanilor. In rest, favoritele s-au impus fără probleme. La Liga a doua în această etapă s-a remarcat PNV, care a câștigat cu scorul de 5-1, urcând, în premieră, pe locul trei în clasament. Partida cu cele mai multe goluri a fost tot în liga secundă, liderul Beavers impunându-se cu scorul de 8-2 în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: