Home » Sport » FC Vaslui – FC Brașov, astăzi, ora 19, Dolce Sport Atenție la Andrei Cristea!

FC Vaslui – FC Brașov, astăzi, ora 19, Dolce Sport Atenție la Andrei Cristea!

Fotbaliștii Vasluiului îl consideră pe Andrei Cristea pericolul numărul 1 de la FC Brașov, echipă pe care o vor întâlni în această seară pe stadionul “Municipal”.

FC Vaslui va întâlni în această seară FC Brașov, formație care se luptă pentru evitarea retrogradării. Și echipa vasluiană are mare nevoie de puncte pentru a rămâne în lupta pentru un loc de Europa League. Jucătorii antrenați de Liviu Ciobotariu recunosc că au în față un adversar incomod, pericolul venind în primul rând de la Andrei Cristea, fotbalist aflat în formă.

“Am jucat cu Andrei Cristea împreună la Dinamo. Îl știu foarte bine, îi cunosc calitățile, dar sper să nu prindă o zi bună în jocul de la Vaslui”, a declarat Nicolae Mușat. Și Nuno Viveiros își cunoaște adversarul din această seară, pentru că a evoluat la Brașov timp de trei ani. Lusitanul este convins că FC Vaslui poate câștiga. “Au fost trei ani frumoși la Brașov. Clubul a rămas în sufletul meu, dar sunt profesionist. Sunt la Vaslui și voi lupta pentru echipa mea. Andrei Cristea e în formă, e un jucător valoros și periculos, dar trebuie să ne temem de toată echipa. Dacă vom juca atent, vom obține cu siguranță victoria. Eu am două goluri în trei meciuri. Sper să marchez în continuare”, a menționat Viveiros.

Partida dintre FC Vaslui și FC Brașov este programată de la ora 19, pe stadionul “Municipal”, iar prețul biletelor a rămas același: 5 lei – Peluza Nord; 10 lei – Tribunele I și a II-a; 30 de lei – Tribuna Zero.

Fotbaliștii Vasluiului îl consideră pe Andrei Cristea pericolul numărul 1 de la FC Brașov, echipă pe care o vor întâlni în această seară pe stadionul “Municipal”. FC Vaslui va întâlni în această seară FC Brașov, formație care se luptă pentru evitarea retrogradării. Și echipa vasluiană are mare nevoie de puncte pentru a rămâne în lupta pentru un loc de Europa League. Jucătorii antrenați de Liviu Ciobotariu recunosc că au în față un adversar incomod, pericolul venind în primul rând de la Andrei Cristea, fotbalist aflat în formă. “Am jucat cu Andrei Cristea împreună la Dinamo. Îl știu foarte bine, îi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: